Köparnas marknad

När du ska tapetsera om – kanske fototapet vore något?

Börjar väggarna se lite tråkiga ut därhemma? Dina tapeter blir slitna med tiden och då behöver du oftast byta ut dem. Ibland är det inget större fel på dem annat än att de känns omoderna eller förlegade och även då kan det vara dags för något nytt. Så om du ändå ska göra jobbet med att tapetsera om, varför inte göra en rejäl uppfräschning?

Spännande och levande

En fototapet fungerar som en vanlig tapet men med en helt annan potential. Istället för att göra väggen till en bakgrund för resten av rummet låter du den vara en del av inredningen. Möjligheterna är oändliga då det finns massor av olika teman och motiv. Du kan titta i lugn och ro på nätet och sedan beställa hem. Ta en titt på urvalet och låt fantasin flöda!

Skapa ett tema i rummet

När du har en fototapet uppe är en stor del av inredningen redan avklarad. Vad sägs om ett vackert naturlandskap som bakgrund till läshörnan eller en tropisk bild för hemmaspat? Känns rummet litet eller mörkt kan en fototapet dessutom göra att det känns större och ljusare. Skapa vackra vyer eller låt ditt favoritkonstverk täcka upp en hel vägg!