Köparnas marknad

Skaffa ny större whiteboard till konferensrummet

Whiteboardtavlan har blivit en stor och central del i ett konferensrum. Den tillhandahåller den perfekta platsen att arbeta ifrån. En whiteboardtavla har många olika användningsområden och funktioner.

En tavla med många användningsområden

Whiteboardtavlan har blivit en central del i konferensrummet. Det är ifrån whiteboardtavlan som många utgår när de håller föredrag eller möten. På whiteboardtavlan kan man fästa information i form av dokument likväl som den går att använda som skärm från en projektor samt att du kan använda tavlan att skriva viktiga punkter eller en sammanfattning på.

Få ut det bästa av din tavla

För att få ut det bästa av din tavla så bör du tänka på tavlans placering samt även storleken på tavlan. Erfarenheten säger att fylla en whiteboardtavla är en enkel uppgift. Tavlan har blivit en central del i mångas arbetsvardag och behovet av större tavlor växer. Att hitta rätt tavla för rätt ändamål är något vi kan hjälpa dig med.

Här hittar du många olika typer av tavlor för olika ändamål. Vi kan tillsammans hitta det som passar just dig och dina behov.

Här hittar du lite mer information om fördelarna med en whiteboardtavla och hur man sköter om tavlan.