Köparnas marknad

Sticka din egna jumper – köp det du behöver

När det är lite kyligare tider på gång är det mysigt med stickade plagg. Med rätt val av garn kan du sticka en härlig jumper som håller dig varm i vinter. Att sticka en tröja är ingen raketforskning men det kräver lite tålamod samt tid.

Vad du behöver för att sticka en tröja

För att sticka en jumper behöver du inte köpa några dyra stickmaskiner om du inte själv har lust med det. Det allra första du bör göra är att välja ut ett snyggt stickmönster att arbeta efter. När du gjort det ser du hur mycket garn du behöver till just din tröja. Sedan är det bara att välja ut ett snyggt garn som inte kliar och köpa så många garnnystan du behöver.

Slutligen behöver du köpa bra jumperstickor i rätt storlek enligt mönstret du ska sticka efter. Tjockleken på stickorna avgör hur stora maskorna blir till jumpern. Du kan enkelt modifiera stickmönster genom att byta upp eller ner ett par storlekar på stickorna.

Hitta det du behöver online

För att hitta billigt garn i bra kvalitet bör du titta igenom sortimenten hos onlinebutiker. Köp det som behövs för att sticka din egna jumper billigt på nätet. De allra flesta butiker online erbjuder prisvärt garn, stickor samt andra tillbehör.