Köparnas marknad

Ut och upplev Europa i vår

När du suttit hemma en längre tid kan det lätt bli att du känner dig rastlös. Därför bör du som gillar äventyr och resmål passa på att boka in en resa till Europa i vår. Att resa i Europa under våren är en fröjd för ögat men också en skön flykt från den långa och kalla vintern i Sverige. Ta hjälp av nätet för att hitta bra resmål i Europa som passar just dig.

Italien och Amalfikusten

Vare sig du upplevt den italienska kusten tidigare eller inte är det svårt att inte bli förälskad. När du tittar på bilderna från Amalfi kusten och dess turkosblåa vatten är det som taget ur en resetidning. Passa på att åka under våren när det är mindre folk. Även om det är något svalare än vad det är på högsommaren är det fortfarande varmare än här i Sverige.

Stadsmiljö och strand

Sist men inte minst är Barcelona en stad för dig som gillar både det stökiga med en stadskärna och samtidigt nära till stranden. Här kan du finna det bästa från två världar. Du kan ligga på stranden under soltimmarna och bege dig ut på shoppinggatorna när du tröttnat på att ligga och steka i solen.